Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (2.65 secunde)
In ceea ce priveste deficitul comercial, acesta va continua sa creasca in urmatorii doi ani, o cauza putand fi si subfinantarea activitatilor de promovare a exporturilor.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale. ... Scopul acestei intalniri a fost fluidizarea traficului rutier si sporirea sigurantei circulatiei in zona Complexului Comercial Tom (Carrefour).
Deficitul comercial provine in principal din importurile de tehnologie, care ar trebui sustinute in continuare, mai ales ca segmentul de consum individual indica o aplanare a dinamicii, este de parere viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Eugen Dijmarescu.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
Impozitele si taxele locale raman, in municipiul Mangalia, la acelasi nivel din anul trecut, sustine seful Directiei Taxe, Impozite si Control Comercial, Aida Gomeaja.
Asa se face ca, pe ansamblu, deficitul comercial continua sa creasca. ... Germania, partener principal O alta premiera in-registrata in noiembrie 2006 a fost detronarea Italiei din pozitia de partener comercial principal al Romaniei la importuri, locul sau fiind luat de Germania.
Acesta mai arata ca criteriul "zonei" este fara nicio relevanta, avand in vedere ca aceste spatii sunt destinate unui comert de servicii si produse cu un "rulaj" ridicat, esential fiind ceea ce se cheama "vadul comercial".
Autorizatia se emite de catre primar, iar pentru eliberarea acesteia se depune o cerere-tip, care poate fi procurata de la Biroul Relatii cu Cetatenii din incinta Primariei, impreuna cu statutul firmei, certificatul de inregistrare si anexa la certificatul de inregistrare pentru sediul social si punctul de lucru, actele care dovedesc detinerea legala a spatiului comercial, achitarea la zi a taxelor/chiriilor privind ocuparea domeniului public, contractul incheiat cu o firma de salubrizare, certificatul de clasificare sau declaratie pe propria raspundere privind tipul unitatii de alimentatie publica, planul cadastral privind amplasarea spatiului, la scara 1:500, si fotografia exterioara a spatiului comercial.
De mentionat, totusi, cresterea deficitului comercial cu 44,4% fata de anul 2005 datorita unei rate mai mari de crestere a importurilor fata de exporturi (+25,1%, respectiv +16,2%), se arata in comunicatul INS.
Schimburile comerciale cu statele membre UE din prima luna de la aderare au adancit deficitul comercial al Romaniei pana la 1,06 miliarde de euro, potrivit estimarilor Institutului National de Statistica (INS).
Excelenta Sa Marta Moszczenska a declarat ca vizita in Oradea a programat-o, impreuna cu echipa sa, formata din FranIoise Lassale - consilier comercial in cadrul ambasadei canadiene, si Octavian Bonea - comisionar de schimb in cadrul aceleiasi ambasade, de mai bine de trei luni.
Comertul si evolutia leului in raport cu euro Comunicatul de presa mai prezinta si o serie de date preliminare estimative privind evolutia monedei nationale in raportul cu cea europeana, precum si evolutia exporturilor si importurilor, deficitul comercial si valoarea schimburilor intracomunitare de bunuri.
Deficitul comercial in perioada ianuarie-februarie a fost de 8,71 miliarde de lei (2,56 miliarde de euro), cu 3,67 miliarde de lei (1,16 miliarde de euro) mai mult decat in perioada corespunzatoare din 2006, se arata intr-un comunicat al INS, care prezinta date estimative.
Este cazul descoperit la complexul comercial Tom- Carrefour, unde Garda a fost nevoita sa inchida doi agenti comerciali care nu foloseau casele de marcat.
"Din cele 2,6 milioane de tone de grau, jumatate este in gospodariile individuale, iar acest grau nu este comercial.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS), avansul deficitului comercial s-a accelerat la 65,2% in primul semestru, de la 64% dupa primele cinci luni ale anului.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
Deficitul comercial a crescut cu 62,9% in primele sapte luni, la 11,5 miliarde euro, in conditiile mentinerii unui ritm de crestere a importurilor de peste doua ori mai rapid decat a exporturilor.
Astfel, organizatiile din sectorul pescuitului comercial pot fi recunoscute oficial daca realizeaza o productie de cel putin 1.000 de tone in zona Delta Dunarii, de 500 de tone in Marea Neagra, respectiv de 300 tone, pentru Dunare si ape interioare.
google-analytics.com